8-Daagse cursus geïntegreerde geneeskunde vanuit de homeopathische visie door Ton Jansen

Tijdens deze 8-daagse cursus bekijken we de verbanden tussen verstoringen in organen en orgaansystemen en de samenhang met de bloedwaarden.

Deze 8-daagse cursus is bedoeld voor homeopaten, natuurgeneeskundig therapeuten en andere belangstellenden in de zorg.

Bloedwaarden van patiënten geven een meerwaarde en mooie symptomen om te behandelen. Het interpreteren van de uitslag vraagt gedegen kennis. Niet alleen van de normaalwaarden en afwijkende waarden, maar vooral van de interactie tussen de diverse factoren en het verband die de factoren hebben met de orgaanfuncties en de interne chemie.Ton Jansen: “meestal wordt alleen gekeken naar afwijkende uitslagen, maar afhankelijk van de klachten van een patiënt en het beeld dat ik in het consult krijg, betrek ik ook de niet-afwijkende waarden in mijn diagnose en voorschrift. Hiermee kan ik de biochemie in het lichaam in balans brengen, zodat we een gerichte behandeling tot genezing kunnen toepassen.

Het gebruik van sarcodes (gezonde lichaamseigen stoffen) en nosodes (ziektemateriaal) zijn hierbij zeer waardevol. Daarnaast zal ik uitleg geven over het gebruik van supplementen zoals vitamines en mineralen, zowel in gepotentieerde vorm als in de vorm van voedingssupplementen. Ook behandel ik de tijdstippen waarop bepaalde vitamines en mineralen het best genomen kunnen worden en in combinatie met welke voedingsmiddelen of juist niet. Hierbij maak ik gebruik van de kennis van de hedendaagse wetenschap”

Elke dag behandelen we de bloedanalyse van 2 patiënten, dit kunnen de bloedanalyses zijn van de deelnemers of patiënten van deelnemers.

De dagen worden gegeven op donderdagen en vrijdagen. De aangegeven onderwerpen zullen zoveel mogelijk behandeld worden, maar daar wij dynamisch en organisch werken met de deelnemers kan het programma inhoudelijk afwijken.

De cursus zal op veler verzoek in het Nederlands gegeven worden en we hopen dat dit initiatief met enthousiasme ontvangen zal worden zodat we met elkaar een nieuwe dimensie aan de homeopathie kunnen geven!

Minimaal aantal deelnemers 25.

Tarieven:
Speciaal tarief voor de gehele 8-daagse cursus € 800,00.
Per 2 themadagen € 225,00 en per losse lesdag € 125,00.
De Prijzen zijn inclusief koffie, thee en een biologische lunch veelal uit de eigen tuin van Ton en Elly.

Locatie:
International School for Human Chemistry Homeopathy and HDT

Veenakkerweg 5
2635 NC Den Hoorn

Lesdata:
6 & 7 februari 2020 – Pancreas in samenwerking met de lever en darmen
3 & 4 september 2020 – Hart en bloedvaten in samenwerking met nieren en longen
22 & 23 oktober 2020 – Hart en bloedvaten in samenwerking met nieren en longen vervolg
26 & 27 november 2020 – Nieren in samenwerking met de lever

De lesdagen over de Hersenen in samenwerking met hart en bloedvaten
welke in november gepland waren zullen later plaatsvinden.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@homeopathicdetox.eu t.a.v. Jacqueline Kindt of het inschrijfformulier op de website in te vullen: https://humanchemistry.eu/humanchemistryseminars/

Deze nascholing is geaccrediteerd door de NVKH, en voor VNT en NWP aangevraagd.